Match made in heaven

Biooo.cz & Freshlabels

Vendy Müllerová, 20. 7. 2023
Další článek

Od počátku Freshlabels je v naší DNA propojovat se s podobně smýšlejícími brandy a spojovat cesty a síly tam, kde vidíme smysl. A kde také vidíme pod povrch a můžeme si něco odnést. Od tohoto léta jsme spojili síly s Biooo.cz, které má má podobnou misi jako my, pouze v oblasti kosmetiky a drogerie.

Od založení na vždy, od digitálního prostředí po výběr zboží na štendry, od velké myšlenky po nejmenší detail, od brandu po ty nejmenší detaily o materiálu i řetězci. Vše, co děláme, myslíme vážně a udržitelnost pro nás vždy byla jedním z hlavních pilířů. Snaha zlepšovat sebe sama, firmu, svět kolem nás i celé odvětví nás žene dopředu a utvořila náš přístup i portfolio produktů, které u nás najdete.

Vše pečlivě vybíráme, ověřujeme a jdeme pod povrch v každém detailu. Jak?

  • Každý brand, se kterým navazujeme spolupráci, vyplňuje náš dotazník udržitelnosti. Ten vznikl ve spolupráci se značkou Patagonia a zabývá se původem materiálů, dodavatelským řetězcem i brandem jako takovým.
  • Naše specialistka na udržitelnost potom veškeré informace ověřuje a vyhodnocuje, abychom měli jistotu, že vše, co označujeme jako udržitelné, skutečně udržitelné je.

Celý proces vždy po nějaké době opakujeme. Spolu se značkami tak vytváříme transparentní prostředí a komunikaci vůči sobě i našim zákazníkům a partnerům. Navzájem se tak v posouváme dál.

Proto máme velkou radost, že spojujeme síly právě s Biooo.cz, které jde pod povrch stejně jako my. V přírodních produktech brand vidí příležitost vrátit se k podstatě věcí. Přírodní produkty připomínají, že je stále ještě možné dělat věci opravdově a poctivě. Vše pochází primárně z přírody a zase se do ní navrací. Ani v Biooo.cz se ale nespokojí s pouhým popiskem zboží a etiketou. Vše, co se jim dostane do rukou, podrobují vlastním chemických rozborům ve svých laboratořích, aby si ověřili, že produkty skutečně obsahují to, co uvádějí a naopak neobsahují škodlivé látky nebo složky.

Díky našemu spojení se tak po zbytek roku můžete těšit na společný zajímavý obsah, videa, tipy, soutěže a akce a mnoho dalšího.