Velká věc se povedla

Chci budovat Freshlabels

Freshlabels, 29. 8. 2024
Další článek

Pro všechny věrné zákazníky kteří chtějí jít s Freshlabels ještě více pod povrch: velká věc se povedla.

Již od roku 2006 pro vás objevujeme jedinečné značky a produkty z celého světa. Za tu dobu se nám podařilo představit přes 130 značek, které splňují naše kritéria skvělého designu, trvalé kvality a od roku 2015 také opravdové udržitelnosti.

Stihli jsme toho hodně. Společně s vámi. A za to vám moc děkujeme. Uspořádali jsme nespočet komunitních akcí, podporujeme zajímavé projekty, jejichž zakladateli jste převážně vy, otevřeli jsme obchody v Praze a v Berlíně a posíláme zásilky do 27 zemí. Jako jedna z mála českých firem jsme uspěli v Západní Evropě, odkud aktuálně pochází téměř 50 % našich online zákazníků. I proto jsme začátkem tohoto roku spustili nový web v Holandsku.

Je to velká jízda, která nás nesmírně naplňuje a kterou bychom rádi dělali ještě lépe. Proto jsme spojili síly s investiční platformou Crowdberry a nabíráme kapitál na další rozvoj. A vy u toho můžete být nyní s námi.

Vybrané prostředky použijeme na rozvoj našeho sortimentu a na expanzi do zahraničí. Více kvality, více designu, více udržitelnosti = více zajímavých značek z celého světa. Máme 18 let zkušeností a podporu rodiny Baťů, která od roku 2023 Freshlabels spoluvlastní.

Základem Freshlabels jsou komunity, které rádi podporujeme a díky kterým také rosteme. Budujte s námi ještě lepší Freshlabels a zhodnoťte přitom svůj kapitál.

Máme radost, když vy máte radost. Proto jsme si pro vás, naše zákazníky, připravili malý bonus, voucher v hodně 1 000 Kč ke každé investici. Jen třešnička na dortu.