Nezbytná výbava před úpalem

Jak a proč se v létě chránit před sluncem?

Freshlabels, 6. 8. 2024
Další článek

Tropické dny podle předpovědi zdaleka nekončí. Proto jsme si pro vás připravili několik tipů, jak se chránit proti silnému UV záření a přitom zůstat ve stylu.

Sluneční brýle

U nás ve Freshlabels jsou sluneční brýle jednou ze základních částí letního outfitu. Nejen, že skvěle padnou, ale zároveň chrání před poškozením očí. V nabídce najdete belgickou ikonu, sluneční brýle Komono, která spojuje retro a futurismus. Bezpochyby jsou must-have kouskem.

Kšiltovky

Bez kšiltovky ani ránu. Venku praží sluníčko a vy se bojíte úpalu. Kšiltovky jsou  jedním z pomocníků proti silnému slunci, ale také doplněním stylového outfitu. U nás si vyberete ze široké nabídky kšiltovek od značek Patagonia, Thinking Mu a Forét přes Carhartt WIP, Ampal Creative nebo Gramicci. Doporučujeme bez kšiltovky nevycházet z domu

Ledvinky

Říkáte si, jak asi ledvinka pomůže v horku? Každý si vzal v létě batoh na záda a jeho tričko pak vypadalo jako po skoku do vody. Právě v tom by ledvinka mohla být skvělým pomocníkem. V naší nabídce najdete malé ledvinky jen na to nejpotřebnější, ale také větší, na veškeré potřebné věci po celý den. U naší nabídce najdete klasiku v podobě ledvinek Carhartt WIP, Rains nebo pinqponq.

Lahve na vodu

V poslední řadě tady máme snad to nejdůležitější a to lahve. Pitný režim je alfou a omegou celého léta a i proto nabízíme hned několik možností, jak ho dodržovat. Novinkou v části láhvi jsou například ty od značky Black+Blum, zajetou a osvědčenou klasikou zase americký Hydro Flask, který nezradí v žádném počasí.