Objevte ideální pár

IT’S A MATCH

Freshlabels, 10. 2. 2024
Další článek

Ideální pár? Nad tím se nejen v únoru zamýšlí řada z nás, ať jsme single, nebo žijme s někým. Co se ale podívat na párování úplně jinak? Objevte s námi dokonalé páry ve fashion - dvojice, které vám mohou pomoci jedním stylem nebo barvou vytvořit naprosto ideální outfit!

Pár #1

Pár, který za nás plní nejen estetickou, ale i praktickou funkci, je rozhodně kombinace bot a batohu. Když tohle kombo správně sladíme ať už barevně, nebo značkou, celkový vzhled nabere zcela nové otáčky.

Pár #2

Ultimátní kombo na vaše městské toulky. Ať už vyrážíte na víkend do Benátek, ale i jen na kafe, víno, nebo se psem do parku, s kvalitní termoskou a cross body budete mít volné ruce a budete prostě šik.

Pár #3

Kombinace, která se může zdát samozřejmá, ale stále nabízí spoustu variant a způsobů, jak si s ní pohrát. Batoh a lahev ve stejné barvě působí celistvě a různorodost materiálů a textur je pro oko příjemná. A outfit má hned větší šmrnc, i když bude jednobarevný.

Pár #4

Sladit tričko, mikinu nebo batoh s čepicí lze hned několika způsoby. Zaprvé barevně, což vytvoří zásadní linku vašeho outfitu, jde to ale třeba jen značkou, nebo prostě čepici sladíte s malým detailem outfitu.

Pár #5

Další duo nebo ménage à trois, které nás extrémně baví. Doplňky outfitu tone in tone. Zdánlivě obyčejně nakombinovaný nebo třeba jednobarevný outfit tak hezky osvěžíte třeba kulichem a lahví nebo batohem ve stejné barvě. A pokud sáhnete po výrazné, jako je oranžová, objevíte game changer.