Objevte batohy, které nosíme my

Batoh jako dárek

Freshlabels, 22. 11. 2019
Další článek

Zajímalo vás vždycky, co nosí za batoh lidi, kteří stojí za Freshlabels? Zeptali jsme se kolegů, kteří sedí v pražské kanceláři, aby si do práce přinesli oblíbený batoh a řekli nám proč je podle nich nejlepší. A protože se blíží Vánoce a batoh je ten nejlepší dárek, můžete se inspirovat a vybrat svým blízkým jeden z našich oblíbených.

Bára, naše hlavní nákupčí, která má zároveň pod sebou sustainable značky na Freshlabels, nosí do práce batoh od německé značky pinqponq. Jedná se o model Jakk v colourway z loňské sezóny. Jedná se o každodenní batoh, do kterého se v klidu vejde 15“ laptop, má polstrovaná záda a skvěle vyřešenou vnitřní organizaci. Brand pinqponq je jednou z našich udržitelných značek, takže na výrobu tkaniny ze které je batoh vyroben, bylo použito 30 PET lahví.

Honza, spoluzakladatel Freshlabels a šéf brand marketingu nosí do práce Fjällräven Ulvö. Jedná se o poměrně novou siluetu odolného nepromokavého daypacku z outdoorové kolekce High Coast. Má rolltop zapínání a je vyroběn z extrémně odolného a nepromokavého materiálu – Bergshell. Díky tomu s vámi zvládne každodenní cesty městskou džunglí i výlety do přírody, kde ochrání vaše věci před nepřízní počasí.

Denisa, která ve Freshlabels pracuje jako Controller Junior vsází na úplnou klasiku. Fjällräven Re-Kanken je stejný jako jeho starší sourozenec celosvětově známý Kanken, ale jedná se o speciální edici vyrobenou z polyesteru recyklovaného z plastových lahví a barvenou pomocí technologie SpinDye, která radikálně snižuje množství využité vody, energie a chemikálií. Vejde se do něj třináctipalcový laptop (na 15“ notebooky má Fjallraven větší variantu) a všechny každodenní nezbytnosti, které do školy nebo práce potřebujete. A to nejlepší? Barevná škála! Kanken i Re-Kanken koupíte ve všech barvách, které si jen dokážete představit.

Oblíbený batoh batohového nákupčího? Filip, který má na starost selekci batohových značek, které na Freshlabels najdete, nosí do práce Freitag F253 Kowalski. Švýcarský brand Freitag je prostě naše srdcovka. Batohy, tašky a doplňky z kamionových plachet jsou vyrobeny z nepotřebných kamionových plachet, které jsou ručně řezány a šity jsou odolné a zkrátka nesmrtelné, takže se jedná o kousky, které vám vydrží celý život. Díky jejich procesu výroby je každý z nich úplně unikátní, takže se nestane, že potkáte na ulici někoho, kdo by měl úplně stejný batoh.

Klasika nad klasiky. Batoh copywritera a šéfa našeho pražského fotoateliéru Jirky je od značky Herschel Supply, jejíž logo pozná dnes už každý. Model Little America je oblíbený – retrem a tradiční turistikou inspirovaný batoh. Co se do něj vejde? Všechno. Je uvnitř patřičně prostorný, vyroben z pevné tkaniny a pro větší pohodlí má polstrované ramenní popruhy. A jako většina městských batohů má i polstrovanou fleecovou přihrádku na 15″ notebook.

Oblíbený batoh naší nákupčí Lindy je Cote & Ciel Isar – který má vždy na zádech. Je to futuristický batoh v designu inspirovaném architekturou, který kombinuje kreativitu s funkčností, pokrok s praktičností a minimalismus s sofistikovaností. Je také opravdu prostorný, takže je to nejlepší volba pro každého milovníka moderního designu, který potřebuje nosit spoustu věcí každý den.

Batoh, který doporučuje nákupčí Pavel je od značky Cabin Zero. Ta vyrábí batohy, které svými rozměry přesně odpovídají povoleným číslům pro palubní zavazadla. Kromě toho má spoustu cestovních vychytávek včetně uzamykatelných zipů a speciálního stopovacího systému, díky kterému se vám může vrátit i dávno ztracené zavazadlo. Taky jsou vyrobeny z extra odolných materiálů, takže se nemusíte bát ani větší zátěže na cestách nebo rychlého opotřebení.