the nude label

Brand, který mění svět spodního prádla

Freshlabels, 6. 1. 2020
Další článek

Značka the nude label už od roku 2014 vyrábí udržitelné spodní prádlo. Kromě vysoce kvalitních materiálů z udržitelných zdrojů a lokální výroby se drží ještě jednoho zásadního principu. Šíří myšlenku ,,body positivity“ – všechny produkty jsou vyráběny v široké škále velikostí od XS až po XL a foceny na všech typech postav, bez retuší a předsudků.

Myšlenka založení značky the nude label přišla k jejím zakladatelům v době, kdy bydleli v Londýně. To, co je nejvíce inspirovalo, byl jeho multikulturalismus – kombinace tváří, jazyků a společenského života. Jakmile byl projekt připravený, rozhodli se vrátit do španělské Valencie a začít na něm pracovat. Klíč ke všem designům je harmonický životní styl v místě, kde se pobřeží Středozemního moře střetává s horami.

Všechny kousky jsou vyráběny v rodinné továrně ve Valencii. Lokální výroba umožňuje větší kontrolu nad celým procesem a zajištěním dobrých pracovních podmínek. Dbají na to, aby všichni zaměstnanci pracovali ve zdravém a bezpečném prostředí, dostávali spravedlivé odměny a měli k dispozici občerstvení. Každý pracovník se specializuje na jinou oblast procesu. Všechno začíná na řezacím stole a pak kusy cestují mezi dalšími částmi výroby, dokud nejsou hotové a připravené pro kontrolu kvality.

Spodní prádlo je vyráběno z měkké organické bavlny certifikované GOTS a OEKO-TEX 100 Standard a jsou členy iniciativy Better Cotton. Bavlna se pěstuje bez pesticidů, herbicidů a škodlivých chemikálií. Ekologická produkce udržuje úrodnost půdy a vytváří biologicky rozmanité zemědělství. 

Objevte celou nabídku značky the nude label na Freshlabels