Nejlepší, designové i praktické batohy do 2500 Kč

Crew recco: Batoh jako dárek

Freshlabels, 3. 12. 2023
Další článek

Poohlížíte se po smysluplném dárku, který bude nejen pro radost, ale i funkční? A co třeba designový, minimalistický nebo víc cestovní? Batoh je za nás skvělá volba, inspirujte se u Fresh crew našimi favority.

Pro kvalitní a originální batohy máme slabost, v našem kurátorovaném portfoliu tak najdete ty nejlepší batohy, za které dáme ruku do ohně. A které nás taky baví a určitě jimi uděláte radost.

Inspirujte se u naší Fresh crew, máme pro vás favority na záda, které vás budou bavit stejně jako Adama, Filipa, Mílu Lindu. Máme pro vás top batohy, které jsou designové, nadčasové, praktické a i 2500 korun.

 

Míla, head of buying

Ucon Acrobatics patří mezi naše udržitelné zavazadlové lásky. Městské batohy tohoto brandu potěší praktickou vnitřní organizací, nadčasovým designem i nepromokavým svrškem z odolných materiálů. Ucon Acrobatics navíc patří i mezi lídry co do udržitelnosti. Pokud okolo sebe máte milovníky udržitelné módy k obdarování, Ucon je super volba.

A proč po Uconu sáhla Míla?

„Vaše každodenní putování městem vám teď bude dělat ještě větší radost. Batoh je lehký, nepromokavý a barva vás bude bavit dlouho, ať vyberete jakoukoliv, stejně tak nadčasový design. Skvěle se hodí k víc office, ale i k streetwear outfitu.“ 

Filip, buyer

Filip ve Fresh crew patří k fandům outdooru a streetwearu, u kterých oceňuje jednoduchost, nadčasovost a kvalitu. A ideálně také minimalismus a udržitelnost. To samé hledá i u batohů a jeho oblíbencem poslední doby je Elliker. Britský brand se zaměřuje na přírodu, její pochopení a jak se do ní zapojit s co nejmenším dopadem.

„Elliker vyrábí lehké, funkční batohy šetrné k životnímu prostředí. Brand je díky svému poslání udržitelný. Produkty vyrábí ze 100% recyklovaného polyesteru a mimo jiné také věnuje 1 % ze zisku organizaci UK Wildlife Trust.“

Linda, customer care specialist

Pokud hledáte batohodárek, který vydrží roky a bude zářivou třešničkou outfitu, Fjällräven svůj úkol splní na jedničku. Udržitelný a prostorný batoh, do kterého se zabalíte vše na celý den do práce i na cestu městem, bude dělat radost spoustu let. Zároveň jde o nesmrtelnou klasiku a oblíbence, který má po celém světě spoustu fanoušků, kteří, stejně jako my, na batohy jako Kanken nedají dopustit.

„Kanken je super jednoduchý batoh, do kterého schováte celý svůj den. Je lehký, dobře drží tvar a nemusíte se bát, že by se po pár měsících denního nošení zničil nebo ošoupal.“

Adam, creative lead

Pokud sháníte batoh, který je jednoduchý, lehký, prostorný, ale i nadčasová klasika, Adam doporučuje sáhnout do batohů Rains. Ostřílené klasiky v osvědčených barevných variantách jsou ideálním parťákem do města.

Když je hezky, můžete obdivovat jejich čistý a nadčasový design, skvělé barvy a kvalitní zpracování. A když sněží nebo prší, můžete být naprosto v klidu a dělat to samé.“

Top batohy jako dárek