Očima zaměstnanců

Jak vypadá práce ve skladu

Freshlabels, 16. 10. 2019
Další článek

Hledáme nové skladníky. Proto jsme vyzpovídali Miloše, aby svou práci a kolektiv popsal. Začínal jako skladník, před nějakým časem jsme se ale dohodli, že zkusí pozici zástupce vedoucí. A bylo to dobré rozhodnutí! Jestli tě zajímá, jak práce v našem skladu vypadá, čti dál.

Náš sklad je složen z pečlivého výběru mladých, pohodových a hlavně pracovitých lidí, kteří každý den zaručí naprosto skvělou atmosféru. Díky tomu to není jen “práce”, ale místo, kde se cítím dobře.

 

Přestože je to moje první zaměstnání, troufám si říct, že náš sklad není obyčejný. Je charakteristický férovým vedením a jednáním narovinu. To se projevuje například tím, že se otevřeně bavíme o plánech a cílech firmy. Koluje tu velmi nakažlivý optimismus a taky záliba v pečení. Jo, ten poslední bod mi přijde důležitý.

Pracovní den je oficiálně zahájen výměnou pozdravů s typickým „plácnutím“. 

Na oddělení Osobních odběrů máme na starosti zakázky určené k vyzvednutí na prodejně v Praze nebo na výdejně přímo zde v Teplicích. Pomocí čteček objednané zboží vytřídíme (tzv. picking) a následně připravíme na odvoz. Klíčové slovo je včas. Ve chvíli, kdy máme všechny zakázky nachystané, vyrazí jeden z nás se zbožím do Prahy.

 

Mimo osobní odběry se staráme o zásobování všech obchodů, včetně nového Backpack store v Berlíně. A právě s tím se pojí příležitost, za kterou jsem vděčný – služební cesta přímo do Hauptstadtu Německa.

Náš pětičlenný tým vede Petra spolu s její pravou rukou, tedy mnou. Nesmíme zapomenout ještě na Olivera, Honzu a Frantu. Bez těchto pracantů by náš sehraný tým nemohl vůbec fungovat. 

Mimopracovní akce ve Freshlabels jsou opravdu něco výjimečného. Ať už se jedná o grilovačku nebo větší party, nikdy není nouze o zábavu. O tu se starají například naši kolegové a zároveň talentovaní muzikanti – Adam a Míra. Adam kromě brnkání taky rád kreslí komiksy, které zachycují co se ve Freshlabels děje. Komiksy takové kvality, že by nám Adama záviděl i Marvel 

 

Milošův pracovní playlist

Právě hledáme do našeho skladu v Teplicích nové členy týmu. Zajímá tě to? Napiš nám na e-mail jobs@freshlabels.cz a do předmětu napiš „Skladník“. Celý inzerát najdeš zde.