Inspirace na vánoční dárky od Fresh crew

Milý Ježíšku, co bychom si přáli i darovali

Freshlabels, 12. 11. 2023
Další článek

Že ve Freshlabels chceme, abyste měli co nejpohodovější Vánoce, které se u nás vykouzlí samy, už víte. Teď bychom se s vámi ale rádi podělili o tipy pro Ježíška. Podívejte se, co bychom si sami přáli, ale co s radostí pořídíme našim nejbližším. Inspirujte se u Fresh Crew.

Adéla, hlavní fotografka a vedoucí ateliéru

Pohodlí, teplo a možnost skloubit barvy kousků, které jsou nadčasové, podle nálady? Áďa sází na osvědčené kvality a vlastnosti materiálů, se kterými ji podzim ani zima ve městě nepřekvapí. Pokud hledáte basic kousky, které vám poslouží jako základ šatníku pro spoustu let i barevnější kousky na rozzáření, inspirujte se u Thinking Mu. Do města pak outfit skvěle doplní třeba taška Freitag a boty Camper, se krerými budete vždy v suchu.

Milý Ježíšku...

Miky, store manažer

Miky tráví hodně času v pohybu, ať už v práci nebo celkově po městě i přírodě. Mezi jeho must-haves a přání tak vždy patří kousky, které jsou odolné, kvalitní a basic. Často tak na Mikym uvidíte Carhartt WIP a další streatwearové kousky, které dobře sedí, vydrží s vámi roky a jsou super základem pánského šatníku. Lehký a funkční batoh jako Aevor nesmí na celý den v Praze chybět.

Milý Ježíšku...

Johanka, shift leader

Minimalismus a pohodlí jsou dvě základní kritéria, která jsou pro Johanku při oblékání nejdůležitější. Jak to vše skloubit v outfitu do práce i města přes den? Urban a streetwear kombinovaný s kvalitními outdoorovými kousky, které myslí i na přírodu. Johanka proto nedá dopustit na osvědčené značky jako Carhartt WIP, Patagonia nebo boty Veja, ze kterých poskládá cozy outfit kdykoliv.

Milý Ježíšku...