Jaké outfity by vám letos neměly uniknout?

Summer outfits

Freshlabels, 8. 6. 2024
Další článek

První letní lookbook se summer outfits je tady! Vzali jsme Karolínu s Jonášem a připravili pro ně tři outfity na každou příležitost, kterými se můžete nechat inspirovat. Slunce už svítí v plném žáru a my se připravujeme na nadcházející letní zábavu. Jaké kousky zařadit letos v létě do svých šatníků a kam s nimi vyrazit?

Gorpcore outfit na cestování nejen po lesích a horách

Není nic lepšího, než se obléknout do pohodlného a hlavně funkčního oblečení. Jedna z myšlenek gorpcore směru je právě tato – kamkoliv kam půjdete, jste připraveni na každé počasí a situaci.

Dámský look pro Karolínu jsme složili z pěti kousků, které se vám neztratí ani při běžných událostech. Šedivé tričko Carhartt WIP je skvělý společník na každý den díky svému vzdušnému střihu a příjemné gramáži a k tomu Gramicci sukni pro komfort při pohybu. Žádný outdoorový look se neobejde bez pořádné obuvi. V našem případě jsme zvolili Salomon XT Slate, futuristickou siluetu, která udrží vaše nohy v pohodlí po celý den. Jako doplňky nesmí chybět kšiltovka, která uchrání před celodenním sluncem. A nezapomeňte na crossbody, kam byste pak schovali věci z kapes a kabelek.

Do pánského looku pro Jonáše jsme nakombinovali bavlněné tričko Forét a Carhartt WIP stahovací kapsáče, které si zamiluje každý milovník svobodného pohybu. Ultralehká větrovka Patagonia, kterou snadno sbalíte do kapsy a k tomu barevně sladěné Salomon ACS Pro, aby vás na horách nepřehlédli. A protože kromě funkčností máme rádi i poctivý streetwear, doplnili jsme o poctivou americkou kšiltovku od značky Ampal Creative, se kterou uděláte všude parádu.

Outfit plný minimalismu pro každý den

Máte rádi pohodlné, kvalitní ale nenápadné oblečení? Je čas zbystřit, protože přesně to vás teď čeká!

Nejste zrovna outdoorový typ? To nevadí, máme připravené outfity, ve kterých zazáříte ať už v Praze, Plzni nebo Brně, ale třeba v Berlíně, Barceloně nebo Kodani.

Jistě vás zajímá, co jsme Karolíně oblékli! Nenecháme vás napínat dlouho – elegantní šaty německé udržitelné značky Armedangels doplněné o tenisky Veja Volley už jsou sami o sobě základ úspěchu. Doplňte košilí pro případ chladných momentů a jako třešničku na dortu sluneční brýle Komono Rosie

Milujeme, když má pánský outfit elegantní a decentní prvky. A můžete se přesvědčit, že to funguje skvěle, protože Jonáš to potvrzuje. Bílé tričko Armedangels a k tomu košile Bolton od Carhartt WIP. Nenápadné černé kalhoty Gramicci s pružným pasem a rychlým páskem, sluneční brýle Komono a hlavně rychleschnoucí boty Tropicfeel, se kterými vám kaluž cestu nezkazí.

Městský outfit, nejlepší outfit

Nejste zrovna outdoorový nebo elegantní typ? To nevadí, máme připravené outfity, ve kterých zazáříte ať už v Praze, Plzni nebo Brně, ale třeba v Berlíně, Barceloně nebo Kodani.

Léto v šatech, za nás skvělá volba stejně jako udržitelné šaty od španělských Thinking MU, které má Karolína na sobě. K tomu pantofle Birkenstock Arizona a máte skoro vyhráno. Zbývá doplnit o pár prvků jako jsou nestárnoucí sluneční brýle Komono, ledvinka Krumm a do ní lahev Hydro Flask, abyste mohli dodržovat pitný režim!

Jestli nás něco baví, tak je to boží modrobílá košile Thinking MU, která sedla Jonášovi stejně dobře, jako sedne vám. Přidejte jednoduché šortky od Carhartt WIP a základ je na světě. Zbývá už jen obuv, která se nám osvědčila v podobě slovenských Novesta a jste ready to go!