Jaké barvy by vám letos neměly uniknout?

Summer colors

Barbora Horáková, 30. 6. 2023
Další článek

S prvními letními dny jsme vytvořili dva looky kombinující výběr našich top 4 summer colors. Letní počasí už jede v plném proudu a my už přesedlali na tílka a sandále. Jaké barvy zařadit letos v létě do svých šatníků a jak je vzájemně kombinovat?

  • Krémová béžová, nebo-li vanilka. Vanilková béžová je jednou ze základních podkladových barev. Na hranicích off-white, slonoviny a pískové se rodí tento tón, který vás bude vyprovázet do horkých dnů. Tuhle krémovku lze kombinovat se vším, za nás je super jí kombinovat s další béžovou alá iced latté nebo roztříštit třeba malinovou růžovou pro raspberry cheesecake look.
  • Grapefruitová červeň. Podle rádců ze světa módy je rok 2023 o výrazných červených a růžích. Souhlasíme i my. I přesto, že není jednoduché se shodnout na tom, či se jedná o červenou nebo oranžovou, jedno je jisté, tenhle odstín je stejně fresh jako grep, který připomíná. Grepová je skvělou doplňující barvou, kterou můžete svůj neutrální outfit ozvláštnit.
  • Ice (ice baby) – blue. Sněhová modrá nebo tedy ledová, je naším dalším favoritem do letního color-rodea. I přes svůj charakter studeného tónu je tahle ledová královna barvou, která nás v létě vítá a osvěžuje. Sice vám tenhle tón nezaručí osvěžení těla, na druhou stranu rozhodně zaručí cool look.
  • Tráva po dešti. V létě není lepšího osvěžení než déšť. A protože slova jsou, jak kapky deště, tady je pár slov o týhle krásný zelený, která připomíná právě čerstvě napitou trávu deštěm. Zelená je barvou svěžesti a klidu a tomuhle létu bude vládnout tahle sytá botanica zeleň. Kombinovat doporučujeme s jakoukoliv z výše zmíněných tónů.

Dámský look je složen z pohodlného sportovního topu, který je zároveň plavkový díl, můžete v něm tedy hned po práci skočit do bazénu. Vzhledem k tomu, že je pro nás prioritou komfort a kvalita, doplnili jsme look o vzdušné kalhoty z organické bavlny a pohodlnou Patagonia mikinu, protože vrstva navíc po ruce se vždy hodí. Bota udává funkci každého outfitu, pro více extravagance a šmrncu look podtrhujeme gumovým střevíčkem od Camper. Celý fit jsme doplnili o FREITAG tašku F52 Miami Vice.

Do pánského looku jsme nakombinovali bavlněné tričko Carhartt a Patagonia univerzální kraťasy, které jsou zároveň plavky. Na všechny nezbytnosti jsme outfit doplnili o Rains batoh. Vkusu se člověk nenaučí, my Češi se s ním naštěstí rodíme. Nebojíme se postavit za své kořeny a právě proto jsme zvolili pohodlné Birkenstock Boston s českými ponožkami od The Ferdinand. Pro řádnou ochranu přidáváme bavlněnou kšiltovku The North Face, kterou barevně párujeme s Komono.


Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, null given in /home/forge/discovermag.freshlabels.cz/wp-content/themes/freshlabels/includes/functions/class-bd-theme-functions-freshlabels-products.php on line 61

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, null given in /home/forge/discovermag.freshlabels.cz/wp-content/themes/freshlabels/includes/functions/class-bd-theme-functions-freshlabels-products.php on line 61