Zavazadla pro moderní cestování

Vychytávky batohů Douchebags

Freshlabels, 3. 2. 2020
Další článek

Za vznikem značky Douchebags stojí lyžařská legenda Jon Olsson a norský produktový designer Truls Brataas. Ti se vydali na společnou misi za lepšími a praktičtějšími zavazadly. Jejich cílem je změnit tradiční přístup k zavazadlům a tvořit produkty, které poskytnou chytřejší a pohodlnější alternativu pro cestování všeho druhu.

Jejich výrobky jsou postaveny na konceptu modularity a mohou být používány a kombinovány dohromady. Spojují městský a aktivní životní styl a snaží se zlepšovat cestovatelský komfort pomocí chytrého cestovního vybavení. Během chvíle se brand stal celosvětově uznávanou značkou a dočkal se několika ocenění za design a funkčnost, včetně ceny ISPO.

The Scholar

Douchebags The Scholar je praktický a propracovaný batoh v čistém designu ideální na každodenní nošení, do práce i do školy. Má hlavní kapsu s přihrádkou na 15″ laptop. Díky popruhům na přední části batohu k němu můžete lehce připojit své věci, které se do hlavní části nevejdou – skateboard, longboard nebo podložku na jógu. Batoh má samozřejmě vystužená záda a polstrované ramenní popruhy pro pohodlné nošení. Je vyroben z 500D tarpaulin a 900D/1680D polyesteru.

The Carryall

Douchebags The Carryall je prostorný batoh s několika možnostmi využití, který si s sebou můžete vzít do města, posilovny, ale i na víkendové výlety. Má hlavní přihrádku s kapsami ze síťoviny a oddělenou vrchní a spodní kapsu, pro snadný přístup ke všem věcem. Díky inovativnímu systému Hook Up můžete batoh snadno připojit k dalším zavazadlům pomocí spon. Batoh je vyroben z odolného 500D tarpaulin a 600D/1680D polyesteru.

The Hugger

Douchebags The Hugger je multifunkční batoh v čistém designu s unikátní žebrovou vyztužující postranní konstrukci, která chrání tvar a obsah batohu. Integrovaná konstrukce žebrové klece, která se skládá ze silných a lehkých žeber ABS, umožnila odstranění všech tradičních polstrování – taška byla lehká a ochranná. Vnitřní prostory jsou maximalizovány z hlediska povoleného objemu pro kabinová zavazadla. Má klasickou hlavní přihrádku s kapsami ze síťoviny, oddělenou přihrádku na 15″ notebook a horní nepromokavou kapsu na drobnosti. A nesmí chybět ani inovativní systém Hook Up připojení batohu na zavadlo pomocí spon.