Udržitelná móda jako cesta ke změně

Mezinárodní Den Země

Freshlabels, 14. 4. 2024
Další článek

Každý rok slavíme 22. dubna mezinárodní Den Země. Je udržitelná móda, která se soustředí na minimalizaci negativního dopadu na životní prostředí a zlepšení podmínek pro pracovníky v módním průmyslu, cestou ke změně? Podle nás určitě je, protože módní průmysl je jedním z nejvíce znečišťujících životní prostředí, je například zodpovědný za přibližně 10 % emisí skleníkových plynů, což je více než všechny mezinárodní lety a námořní doprava dohromady.

Méně je někdy více

Nadměrná spotřeba a rychlé obměňování oblečení jsou neudržitelné a přispívají k ekologické krizi. Proto je důležité, dát udržitelné módě šanci. Udělejte radost nejen sobě, ale i planetě kouskem z recyklovaných nebo přírodních materiálů, kouskem barveným přírodními barvivy. Každý krok ke změně se počítá.

Udržitelná móda umí mít styl

Při nákupu udržitelného oblečení či doplňků už dávno nemusíte dělat kompromis mezi designem a udržitelností. Vybírat můžete z kousků, které kombinují jak udržitelnost, tak design, ale i kvalitu. Sustainable móda není pouze o recyklovaných materiálech, ale také o produkci vysoce kvalitních kousků, které vám budou sloužit co nejdéle.

Udržitelná móda jako cesta ke změně

Věříme, že můžeme udělat rozdíl tím, že se zaměříme na udržitelnou módu. Připojte se k nám a podpořte udržitelnou budoucnost naší planety.