Kdykoliv, kamkoliv, na cokoliv

Nejlepší zavazadla

Vendy Müllerová, 12. 6. 2023
Další článek

Červenec je za rohem a spolu s ním volné dny a dovolená. Do čeho svoje stylové kousky zabalit, když jedete vlakem, letíte nebo se přesouváte pěškobusem? Taška, batoh, kufr nebo duffel? Let's see.

Vlakem..

Na cestu vlakem neuděláte chybu s duffel bagem. Nemusíte úplně šetřit místem, zároveň se o duffel bag nemusíte bát díky jeho odolným materiálům. Duffel bag má spoustu šikovných kapes a dá se nosit i jako batoh, takže až dojedete do cíle, hodíte tašku na záda a můžete vyrazit směr dobrodružství. Takže ať už se chystáte na low budget výlet nebo cestu Orient Expressem, we got your (duffel) bag.

Autem..

Do auta je ideálka kompaktní taška se spoustou kapes. Tašek se vám do kufru vejde víc a vždycky můžete sáhnout do horní kapsy a vytáhnout mikinu. Ani s duffel bagem nešlápnete vedle, ale stylovka kterou jen donesete z auta do hotelové skříně, je do auta určitě dobrá volba.

Letadlem..

Do letadla je volba jasná, a to je kufr. Ať už palubka nebo velký na odbavení, we got you. U kufru je nejdůležitější pevný materiál, vychytaný vnitřek a samozřejmě odolná kolečka. Doživotní záruka je třešnička na dortu, se kterou to ale lítá o poznání líp.

Pěškobusem..

No a největší klasikou je samozřejmě cestování pěškobusem, na které chcete mít obě ruce volné na foťák, vodítko nebo ruku svého spolupěškujícího. Na to je jasné řešení batoh, do kterého dáte mikinu, svačinu a dobrou náladu.

Ať už se tedy chystáte kamkoliv, kdykoliv a berete si s sebou oblečení, knížky, deskové hry, potápěčské brýle nebo cokoliv jiného, dobrý výběr zavazadla může udělat dovolenou ještě o chlup příjemnější. Tak pack it up a hlavně nic nenechat doma.