Oblečte se do atmosféry léta

Oufity na léto

Barbora Horáková, 26. 5. 2023
Další článek

Slunečné dny a teplé večery si o vytažení letních kousků přímo říkají. Inspirujte se několika outfity, ve kterých můžete vyrazit jak do práce, tak na sobotní výlet za město.

Elegantní look na večerní procházku nebo chic den v kanceláři. Bavlněný overal Thinking MU a sandály zajistí komfort a vysvobodí z přílišného horka. PBG crossbody je váš nejlepší kamarád a unese všechny nejdůležitější drobnosti, navíc se dá nosit na několik způsobů podle chuti.

Smart casual outfit, který je idealní na piknikovou deku nebo třeba i k pivu na zahrádce. Fikané kombo pohodlných pantoflí a košile dělá celý look univerzálním a nikdy s ním nebudete úplně vedle. Pro více šmrncu je možné doplnit outfit o brýle nebo nebo například o FREITAG crossbody tašku F553 Lou.

Perfektní kombinace merino vrstvy a Torrentshell bundy udrží tělo v teple i suchu. On tenisky mají skvělou prodyšnost a odpružení díky technologii CloudTec®. S tímto outfitem můžete vyrazit na procházku za město a ještě dál.

Houdini bunda a kraťasy od Patagonia s Icebreaker trikem z merino vlny jsou lehounké jako vánek a maximálně funkční. Tento outfit podpoří při každé aktivitě i výletu.