Jak a kde jsme připravovali

Back to school

Vendy Müllerová, 14. 8. 2023
Další článek

Léto pomalu končí, spousta z nás se vrací do města. Back to school dny jsou tady a my jsme si pro vás připravili kurátorovaný výběr těch nejlepších batohům které nás baví a jsou skvělou volbou. Takže ať už se vracíte do školních lavic nebo po dovolený do kanceláře, naše back to school selekce by vám neměla uniknout. Pojďte se podívat, jak to probíhalo.

Making of..

Na tvorbu Back to school kampaně jsme hledali prostory, které půjdou ruku v ruce s našimi hodnotami. Prostor, který bude inspirovat, kam bychom se jako studenti chtěli vracet. Kde vidíme přesah v tom, co společně můžeme dělat. Kde si budeme rozumět tak, aby naše spolupráce byla smysluplná a na dlouhou dobu. Hledali jsme, hledali, a jsme rádi, že nakonec jsme spojení všeho zmíněného, čistého designu a kvality našli na Fakultě architektury ČVUT v Praze. A právě tam jsme na začátku srpna strávili jeden celý den tvorbou našeho letošního Back to school contentu.

Na fakultě architektury nás bavila hlavně různorodost a funkčnost prostoru. Například barevné a betonové stěny tvoří úžasnou kulisu všem fotkám a videím, které jsme na místě vytvořili. Tímto shootem jsme s fakultou odstartovali dlouhodobou spolupráci, díky které se v budoucnu můžete těšit na zajímavý obsah, inspirativní místa a lidi nebo akce. Tímto ještě jednou děkujeme za poskytnutí tohoto naprosto cool prostoru a těšíme se na další spolupráci.

Za veškerými materiály nestojí pouze dokonalá lokace, ale taky tvůrčí osobnosti, které se podíleli jak na stylingu, focení a natáčení tak i stání před kamerou a zkrátka celém konceptu. Veškerý styling má na svědomí naše stylistka Bára, jejíž práci můžete vídat jak tady na blogu, tak na webu i sociálních sítích. Video obsah si vzali pod svá křídla Jan a Julie, se kterými jsme určitě nenatáčeli naposledy. No a o všechny fotky produktů a zákulisí, které jsou součástí tohoto článku a mnoho dalších, se postaral Aleš a náš dvorní fotograf Adam.

Každá takto velká kampaň je hodně příprav a práce. A nás taková produkce čekala po delší době. Máme velkou radost, že jsme po dlouhé době a ve spojení se super partou tvůrců uspořádali takhle velký photoshoot. Celý den byl ve znamení nápadů, vzájemné inspirace a spooousty smíchu. Před objektivem si zopózovali naši kamarádi i my sami a nemohlo to dopadnout líp. Devět hodin práce nám uteklo jako nic, nasbírali jsme spoustu inspirace a zkušeností a všechno jsme si hlavně užili.

Příští týden se s vámi podělíme o naše oblíbené Back to school batohy a značky. Pokud už se ale nemůžete dočkat, objevte náš výběr těch nejlepších batohů ještě dnes!