Není bunda jako bunda

bundy & BUNDY

Zdeňka Kučerová, 3. 2. 2023
Další článek

Objevte bundy, které vás během zimních měsíců opravdu zahřejí. Vybrali jsme pro vás jedinečnou nabídku zimních bund z prvotřídního eticky drhaného peří, z veganských recyklovaných materiálů, 100% nepromokavých a spousty dalších. Inspirujte se!

Bundy z eticky zpracovaného peří

bundy z eticky zpracovaneho peri

Jak si vybrat tu nejkvalitnější péřovou bundu? Sledujte její výhřevnost, kvalitu svrchního materiálu, ale také to, jak bylo peří zpracováno. Eticky zpracované peří je pro nás při výběru zimních bund jasná volba a právě proto jsme pro vás vybrali následující kousky:

Bundy z recyklovaných materiálů

bundy z recyklovanych materialu

Preferujete jako my recyklované materiály? Podívejte se na výběr zimních bund, které mají recyklované nejen výplně, ale také svrchní vrstvy.

Veganské bundy

veganske zimni bundy

Co jsou skutečně veganské bundy? Jsou to bundy, které nejsou plněné peřím, ani při jejich výrobě nebyl použitý jiný živočišný materiál. Veganské zimní bundy mohou být vyrobeny z recyklovaného PET nebo jiného neživočišného materiálů. My jsme si zamilovali například „E100 No Down” výplň vyrobenou z použitých recyklovaných PET lahví, který používá ve svým bundách Embassy of Bricks and Logs.

Bundy, které jsou 100% nepromokavé

100% nepromokave bundy

Skutečně nepromokavá svrchní vrstva je v zimních měsících základ. Podívejte se náš výběr zimních bund, které garantují, že budete nejen v teple, ale taky úplně v suchu.

Bundy, které mají výjimečný poměr výhřevnosti a hmotnosti

bundy extra vyhrevne

Ano, existují i zimní bundy, které vás opravdu zahřejí a přitom jsou lehké jako pírko. Tyto bundy mají totiž takzvaně výjimečný poměr mezi výhřevností a hmotností. Taková bunda vás zachrání i během náročné expedice, ale rozhodně je skvělé se jejími výjimečnými vlastnostmi nechat hýčkat, i když v mrazu vyrazíte do městského parku.

Bundy, které jsou i mikiny

bundy mikiny

Existují bundy, které užijete nejen v zimě? Rozhodně to jsou fleecky. V zimě je využijete pod svrchní bundu, kdykoli jindy můžete vyrazit ven jen v nich.
Inspirujte se naší nabídkou těchto univerzálních, ultra příjemných a námi tak milovaných fleecových bund:

Vesty - bundy bez rukávů

bundy bez rukavu - vesty

Někdy je méně více. A rozhodně je tomu tak v případě vest. Sice jde o bundy bez rukávů, kdo si bez nich ale dokáže představit svůj šatník?