Vyberte si batoh pro sport, který vám je nejbližší

Batohy pro jakýkoli sport

Vendy Müllerová, 23. 1. 2023
Další článek

Vybrat vhodný batoh na jednotlivé sporty může být oříšek. Na každou aktivitu potřebujete od svého batohu trochu jinou službu. Proto jsme pro vás sestavili malý návod, který vám pomůže při výběru batohu na vaše příští dobrodružství.

Batohy na svah

I na svah mnoho z nás rádo s batohem. Ať už ho potřebujete na lyže nebo na prkno, na čepici nebo svačinu, chcete od něj to nejlepší. Podívejte se na tyto unikátní kousky, se kterými vám to pojede na svahu jako po másle, nebo se kterými se budete pohodově slunit v Après-ski.

Batohy na chůzi po horách

Ideální batoh na túry nebo procházky potřebuje každý objevitel. Člověk nikdy neví, co ho na vycházce čeká a obzvláště v horách je třeba být připraven na vše. Není proto na škodu se pořádně vybavit a začít rovnou tím, do čeho si vše potřebné zabalíme. Vybrali jsme několik favoritů, ze kterých si svůj batoh vyberete snáz.

Batohy na cvičení

Chystáte se do posilovny nebo na jógu? Do čeho si své věci pohodlně a přehledně připravit je jenom na vás. Někdo radši tašku, kde je na vše místo a má v ní přehled. Někdo radši batoh, kam se všechno vejde a díky kterému má při cestě do fitka volné ruce. Co si vyberete, je jen na vás.  Mrkněte na naše tipy.

Batohy na běh

Pro vášnivé běžce je kvalitní batoh zásadní. Na mikinu, na tyčinku, na láhev a na cokoliv, co potřebujete. Tady je několik tipů na batohy, co vás doprovodí na všech cestách.

Batohy na kolo

Na kolo si vaše záda zaslouží jen to nejlepší. Ať už se chystáte na celodenní výlet a nebo je kolo pouze parťák na cestu do práce nebo do kavárny, objevte naše favority na vaše cyklo dobrodružství.