Letošní batohové

Crew picks

Vendy Müllerová, 23. 8. 2023
Další článek

Jak jsme připravovali letošní Back to school, jsme vám už ukázali. Teď bychom vám ale rádi představili 4 top značky batohů, které v naší nabídce najdete a batohy, které by si z vybrali členové naší crew.

Herschel Supply

Prvním brandem není nikdo jiný, než kanadský Herschel Supply, který si vybudoval velké jméno ve světě zavazadel. V našem portfoliu má svoje místo už dlouhá léta a jen tak se ho nevzdá. Právě od této značky pro vás teď máme zbrusu novou kolekci New Classics, ve které najdete upgradované verze svých oblíbených modelů Little America, Retreat nebo Survey a mnoha dalších. A co máme na New Classics a Herschel Supply nejradši?

  • Jsou to basic kousky vhodné na každodenní nošení, ze kterých si vybere opravdu každý.
  • Látka a popruhy batohů nové kolekce jsou ze 100 % z recyklovaných materiálů.
  • Batohy krásně drží tvar, jsou odolné a mají spoustu super kapes a vychytávek.

Little America

Little America je podle mě super nadčasová silueta s turistickou estetikou a streetwear přesahem. Teď je navíc z recykovaných petek a faceliftem nový kolekce ještě hezčí než dřív. Navíc má plno velkých kapsiček na věci legální i pár malých na věci nelegální 🌿.

  • Adam, grafik

Fjällräven

Dalším z našich batohových favoritů je určitě Fjällräven. Ten možná znáte jako experta na prémiové outdoorové oblečení s liškou, ale úplně stejní profíci jsou i na batohy. V naší nabídce najdete řadu praktických, funkčních a maximálně odolných batohů, které můžete vytáhnout do školy, ale klidně i na hike. Mezi naše oblíbené modely patří nový Räven 28, Weekender, ověřený High Coast Foldsack nebo ikonický Kanken. Jaké jsou největší přednosti batohů Fjällräven?

  • Všechny kousky jsou vyrobené z recyklovaných materiálů a s maximální šetrností k přírodě.
  • Jsou vhodné jak do města, tak do přírody.
  • Některé batohy jsou z materiálu G-1000 Eco, což je vysoce odolný, nepromokavý materiál vyrobený ze směsi recyklovaného polyesteru a organické bavlny.

Räven 28

Baví mě na něm odolný materiál G – 1000, univerzálnost využití jak do města, tak to přírody a zároveň kožený detail v podobě držadla i loga polární lišky.

  • Terka, store manažerka Sustainable store

Db

No a kdo by v batohové síni slávy rozhodně neměl chybět? Db. Ultra-praktické batohy od norské značky Db, za kterou stojí legendární freeskier Jon Olsson, pro vás nyní máme v novém kabátku podzimní kolekce FW23. Součástí této kolekce jsou oblíbené modely Hugger a Ramverk v nových barvách a několika velikostech. Čím si Db získalo naše srdce (a záda)?

  • Jsou to jedny z nejpraktičtějších batohů, jaké se nám kdy dostaly do rukou.
  • Krásně drží tvar a mají spoustu praktických vychytávek a kapsiček, do kterých se zamilujete.
  • Všechny kousky jsou promyšlené do nejmenších detailů v krásném minimalistickém provedení. Krásným příkladem je unikátní model Hugger, který vám nedá spát.

Hugger 25l

Hugger má skvělou horní kapsou, do které můžu dát klíče, sluchátka, telefon i jiné drobnosti. Dále mě baví boční přístup k počítači a pevná konstrukce, díky které batoh drží svůj tvar i když je poloprázdný. Čistý minimalistický design už je jen taková třešnička na dortu.

  • Viktor, head of photo & copy

pinqponq

Minimalismus? Recyklované materiály? Vnitřní uspořádání na jedničku s hvězdičkou? To je pinqponq. Oblíbené modely Purik, Klak i Blok jsou skvělým parťákem na každý den. Pinqponq batohy jsou navíc vyrobené z recyklovaných použitých PET lahví a mají Fair Wear certifikaci. Takže s batohem vyrazíte vstříc nejen školnímu roku, ale i planetě. Proč pinqponq?

  • Praktická vnitřní organizace a kapsy.
  • Minimalistický design, jemné barvy a decentní branding.
  • Recyklované materiály a velmi odolná konstrukce.

Blok Medium

Na Bloku je podle mě nejlepší jeho vnitřní uspořádání a přístupnost hlavního prostoru z několika stran. Batoh má navíc spoustu kapsiček a vychytávek, který neomrzí. Nutno zmínit taky estetickou stránku, kterou si získal moje srdce hned. Že je sustainable a super odolnej a může se mnou do letadla jen utvrzuje moji lásku k němu.

  • Vendy, copywriter

A pokud jste svůj vysněný batoh v tomhle článku nenašli, neváhejte omrknout celou naší batohovou nabídku.