#jsemdoma

5 tipů pro domácí pohodu

Jan Bouška, 17. 3. 2020
Další článek

Trávit čas doma rozhodně nemusí být nuda! Stačí mít tu správnou výbavu a nábytek rozestavěný podle feng-šuej. Ve Freshlabels jsme se vám proto rozhodli poradit a dali jsme dohromady 5 tipů na produkty, které vám zaručí domácí pohodu.

Kosmetika

Při výběru produktů do kategorie kosmetiky se soustředíme na co nejlepší složení všech výrobků. Najdete u nás krémy na ruce, šampony, tělová mléka i odličovací oleje od značek jako je Meraki, Neighbourhood Botanicals, Austin Austin nebo Skandinavisk. Dopřejte své kůži to nejlepší. Více o kosmetice si můžete přečíst v tomto článku na Discovermag.

Izipizi

Doma se díváme na filmy, pracujeme, píšeme emaily. Jak se vyhnout modrému světlu, které vyzařují obrazovky našich monitorů a mobilů? Vyzkoušejte brýle Izipizi obohacené filtrem, které pohlcují až 40 % modrého záření, způsobujícího silnou únavu očí. Mladý a dynamický tým Izipizi vyrábí brýle s inovativním designem pro každou věkovou skupinu a usnadňuje tak každodenní pohled na svět.

Knihy

Vymyslete si nové tetování, naučte se vařit indické vegetariánské recepty, nahlédněte do Highsnobiety bible street fashion a urban kultury nebo prozkoumejte ty nejtajnější zahrady po celém světě. Nechte se inspirovat od vydavatelství Gestalten nebo Phaidon a vyměňte obrazovky za papírové knihy.

Káva a čaj

I v domácím prostředí můžete nahradit svého oblíbeného baristu a zahájit tak svůj nový kávový rituál. A vůbec nezáleží na tom, jestli máte raději čerstvě namletou Columbii nebo Etiopii (100% Arabicu samozřejmě!). Připravit kávu můžete se stylovými kousky od dánského brandu Stelton. Jejich hrnky, french press, coffee maker i mlýnek na kávu jsou kombinací skandinávských linií a asijské kultury a taky must-have pro milovníky designu.

Nebo si raději dopřáváte čaj o páté? Berlínský Paper&Tea používá pro výrobu luxusních čajů ručně zpracované neporušené čajové lístky, získávané z prvotřídních zahrad v místě původu, aby posílil vzájemný respekt a vděk vůči dodavatelům. Kromě čajů by se vám mohla hodit i praktická Nomad bottle, ve které je možné oddělit čajové lístky od horké vody, takže čaj nebude nikdy přelouhovaný.

Papírnictví

Ve Freshlabels objevujeme i zajímavé produkty v papírnictví. Milí pisálci a tvořivé duše, nemusíte se bát, máme pro vás sešity, sketch booky, pravítka a tužky.

Přestože jste zrovna doma, můžete se i tak díky OMY Coloring Puzzle vydat třeba do New Yorku, Švýcarska nebo Paříže a vybarvit si tyto lokace podle svých představ. Kreativitě se meze nekladou!

PS: Pokud si chcete něco vyrobit, doporučujeme tento glóbus od Palomaru, na který lze vyznačovat místa, kam byste chtěli cestovat.