#jsemdoma

Comfy & fresh oblečení na doma

Jan Bouška, 20. 3. 2020
Další článek

Domácí outfity musí splňovat zásadní podmínku – pohodlí. Ve Freshlabels jsme pro vás vybrali oblečení a boty, které tuto důležitou podmínku rozhodně splňují. Co kdyby vás ale navštívila módní policie? I na to jsme mysleli. Objevte s námi ty nejzajímavější fresh a zároveň comfy kousky na doma.

Jak se zabavit a vytvořit si domácí pohodu jsme vám doporučili v minulém blogpostu ze série #jsemdoma. Článek najdete TADY.

Pantofle

Do školy jsme nosili bačkory nebo cvičky, ale co teď nosíme za přezuvky? Birkenstocky!

Díky speciálně tvarované podrážce jsou pohodlné a zdravé pro každodenní nošení. Jejich materiály odpovídají nejvyšším standardům kvality – získávají je z obnovitelných zdrojů, aby výroba zůstala udržitelná. Konkrétně se jedná o korek, přírodní latex, mosaz, měď a kůže.

Pokud vám nesedí přírodní barvy Birkenstock, zkuste odvážnější pantofle od The North Face.

Pohodlné oblečení

Trávit čas doma s sebou přináší jisté výhody, jako třeba nošení těch nejpohodlnějších tepláků a mikin. Jednoduché oblečení lze pojmout udržitelně s Colorful Standard. Basic mikiny i trička vyrábí s maximální péčí. Colorful Standard navíc přispívá 5% ze zisku na charitu, takže můžete v jejich oblečení sledovat filmy a seriály s dobrým pocitem.

Ponožky

Ponožky jsou každodenní součást našeho života, a navíc dokážou rozzářit i ten nejvšednější den.

Máte raději Rolling Stones nebo Beatles? Svou oblíbenou kapelu noste jednoduše na nohou díky originálním Happy Socks. Nebo zkuste zaexperimentovat a vyberte si nápadité ponožky s donuty, pizzou a popcornem. Barevné motivy oživí vaše domácí outfity, oh happy socks!

Vyberte si z desítek různých párů, které na Freshlabels máme. Najdete mezi nimi i klasiky s logem od Carharrt WIP.

Spodní prádlo

Pohodlné a zároveň kvalitní nadčasové spodní prádlo? Challenge accepted!

Jednoduché dámské spodní prádlo od španělského labelu The Nude Label díky jejich jednoduchému designu. Baserange vás překvapí svou kvalitou a výběrem přírodních a recyklovatelných materiálů. A co například Klein? Calvin Klein? U této ikonické značky je styl a pohodlí základem každého jejich kousku. Stačí si jen vybrat.

Cvičení

Cvičení, cvičení, všechny smutky zahání. Chcete se hýbat a udržet si dobrou fyzičku, ale nemůžete se přesvědčit k tomu, abyste začali? Nachystejte si den předem vedle postele outfit, který si oblečete. Sportovní oblečení od značek Nike a adidas Originals vás nakopne a motivace se vám hned vrátí.

Konec výmluvám, just do it!