Jsme v tom všichni společně

Freshlabels, 21. 3. 2020
Další článek

Přemýšlíme o tom, jak odpovědně řešit situaci, ve které se jako většina firem nacházíme. Ale i o tom, co můžeme v téhle situaci nabídnout nebo poskytnout. Bohužel si nemůžeme dovolit finanční pomoc, která by pro nás a pro naše zaměstnance znamenala ještě větší zátěž. Co můžeme a chceme nabídnout je čerstvé publikum pro vaše nápady a volný prostor na pražské Letné.

Kromě všech problémů, které aktuální situace přináší, jsme také svědky skvělých iniciativ, nápadů a lidské solidarity. Pokud něco podobného řešíte a potřebujete svůj nápad rozšířit mezi co nejvíce lidí, rádi vám pomůžeme. Ať už jste jednotlivci, spolky nebo firmy, které stejně jako my řeší, jak dostát svým závazkům.

Dáváme k dispozici naše sociální sítě, Facebook a Instagram, newsletter nebo náš magazín Discovermag. Tady jsme vytvořili speciální stránku, kde budeme postupně zvěřejňovat všechny iniciativy, které budou dávat smysl a skrze ostatní kanály budeme šířit ty nejpotřebnější z nich. Netušíme, kolik nám toho přijde, ale budeme se snažit zveřejnit jich co nejvíce.

Kromě toho můžeme vybraným iniciativám nabídnout zdarma k využití čtyřistametrový prostor našeho nového obchodu na Letné, který je před dokončením.

V případě zájmu nám prosím pošlete info na email jsmevtomspolecne@freshlabels.com včetně případného vizuálu a/nebo textu, který chcete poslat dál.

Jsme v tom všichni společně. Opatrujte se!