Připravte se na jakékoli počasí

Ready for anything

Zdeňka Kučerová, 28. 2. 2023
Další článek

Aprílové počasí není nyní typické ani tak pro duben, jako spíše pro březen, kdy je chvílemi krásně, chvílemi leje jako z konve, občas dokonce ještě mrzne a na horách si sice ještě zalyžujete, ale někdy je to skoro až na plavky. Inspirujte se outfity, které pro vás připravila naše stylistka Bára tak, abyste se cítili skvěle za naprosto jakéhokoli počasí.

Do města i za něj

Připravte se na jakékoli počasí- pánský outfit 1

Ať už vyrážíte kamkoli, v tomto outfitu vás nic nezaskočí. Základem je kvalitní nepromokavá vrstva, boty doslova do jakéhokoli počasí i terénu, vrstvy, které vás dokonale zahřejí a doplňky, které můžete kdykoli přidat nebo schovat a to ať už do batohu nebo ledvinky.

Na jakýkoli výlet

připravte se na cokoli - damsky outfit 1

Buďte svá a buďte v pohodě, ať už vyrážíte kamkoli. Inspirujte se těmito vybranými kousky, které vás díky své kvalitě a funkčnosti nenechají ve štychu, ať už pojedete kamkoli.

Stylově a funkčně

připravte se na cokoli - pánský outfit 2

Styl, kvalita a funkčnost, to jsou přednosti tohoto outfitu v každém jednom kousku, z kterého je sestaven.

Bez kompromisů

připravte se na cokoli - damsky outfit 2

Ať už vyrážíte kamkoli, ať už jdete ven na delší dobu nebo jen přebíháte z práce nebo školy domů, v tomto outfitu vám bude prostě dobře. A když se přecejen oteplí, všechny nepotřebné vrstvy schováte do batohu a jdete prostě v pohodě dál.