Dvě položky, které budou dlouhou dobu základem vašeho šatníku

Dva klíčové kousky

Vendy Müllerová, 7. 2. 2023
Další článek

Udržitelnost není pouze o nakupování upcyklovaných kousků nebo produktů z recyklovaných materiálů, ale také o chytrém kombinování a stavbě udržitelného šatníku. Skládat k sobě nadčasové kvalitní kousky, které se vám budou vždy hodit. K tomu pomůže například výběr klíčových dvojic, které by vám v šatníku rozhodně neměly chybět, protože jsou prostě skvělým základem, na kterém můžete jednoduše stavět.

Bílé triko & baggy jeany

Bílé tričko a baggy jeany. Jednoduché a pohodlné duo, které z módy nikdy nevyjde. Outfity se s těmito kousky skládají jedna báseň a možností je nekonečno.

Batoh s outdoorovými prvky & bílé tenisky

Outdoorový batoh a bílé tenisky, Tenisky, a navíc bílé, jsou skvělý základ skoro ke každému outfitu a kvalitní batoh, který můžete vzít i za město, ho krásně doplní. Konečný look bude nejen stylový, ale i praktický.

Puffer vesta & legíny

Puffer vesta a legíny aneb ultimátní cozy duo. Z jógy na kávu a z kávy do kanceláře nebo kamkoli jinam vás tahle dvojice dovede v teple a stylově.

Ledvinka & láhev

Ledvinka, do které dáte všechny nutnosti, by vám chybět rozhodně neměla. Láhev na pití už je udržitelná samozřejmost. A když se ještě vejde do ledvinky, je to uplná slast.

Ponožky & čepice

Zimní kombo, které vás zahřeje nejen na srdci, jsou ponožky a čepice. Ideálně vlna s vlnou, to je pak den hned krásnější. A ať už si potrpíte na barvy, nebo jste spíše na černou a bílou klasiku, vedle rozhodně nešlápnete.