Přeměna začala, oblečte se do její jarní podoby

Nalaďte se na dobrou náladu i poslání Thinking MU

Freshlabels, 1. 4. 2024
Další článek

Přeměna začala, oblečte se do její jarní podoby. Nová kolekce barcelonského Thinking MU přináší metamorfózu materiálů, myšlení i barev. Objevte pestré barvy čistě přírodního původu, odolné a prodyšné materiály jako konopí nebo organickou bavlnu. Vše pečlivě a zodpovědně zpracované do unikátního designu a střihů. Objevte jedinečné udržitelné kousky pro hravější náladu i outfity.

Thinking MU, lídr udržitelnosti, který se zrodil a stále roste v Barceloně, je inspirován přírodou, krásami tkalcovského řemesla a především lidskou různorodostí. Díky mindsetu, procesům a zodpovědnosti se k vám tak vždy dostanou kousky z organické bavlny, konopí a dalších přírodních materiálů nejvyšší kvality třeba z Peru a Indie. A letošní jarní kolekce Metamorphosis has just begun s sebou jako vždy přináší originální printy, barvy a kousky.

Metamorfóza začala

Thinking MU je naším love brandem dlouho. Málokterá značka posouvá svoje hranice, i ty celého odvětví, takovými kroky kupředu. Letošní jarní kolekce s sebou přináší dobrou náladu i poslání. Kolekce Metamorphosis has just begun reaguje na společnost, ve které roste potřeba utíkat od reality a budovat si zdánlivě dokonalé životy, avatary, kteří předstírají, že jsou naší nejlepší verzí, nás Thinking MU vrací k potřebě být lidštější než kdy jindy. A být blíž přirozenému. Thinking MU věří, že vše v životě je především o postoji. I proto jejich kolekce reagují na ekologickou situaci a odkazující např. k znečištění oceánů plasty. A v tomto mindsetu spolupracuje i s mladými umělci a talentovanými lidmi, se kterými jsme jarní kolekci vyrazili nerušeně nafotit od ruchu velkoměsta.

Metamorphosis has just begun

Inspirace pro tělo i mysl

Thinking MU i my, Freshlabels, se rádi spojujeme s inspirativními lidmi a umělci. I pro tuto příležitost jsme nevolili jinak a vzali za modely fresh lidi. A vy tak můžete inspirovat nejen svůj šatník a mindset, ale i ducha.

 

Jan Bican 

Je český umělec, který přenáší malby a ilustrace na produkty. Pro jeho tvorbu jsou specifické tahy olejovými barvami, prvky rozpitého inkoustu nebo akrylové skvrny. Tvorbu obtiskl do kolekcí se značkami jako je PUMA, kde je Honza prvním českým umělcem, který s takovou globální značkou kdy tolikrát spolupracoval. Jeho rukopis najdete i v niche dropech pro Rekola, Forbes nebo třeba 1981 Second Hand. Chce tvorbu šířit světem, aby se z nás stala chodící galerie.

Honzu najdete i za dveřmi šatních skříní a tahy jeho štětců můžete vidět i na coverech interpetů jako pro Lenny, We Are Domi nebo Vesnu. Věnuje se i plošné tvorbě: sošky Panny Marie pro České centrum v Hongkongu, malby pro Nadační Fond Rodiny Morávkových nebo Diakonii Praha. A v neposlední řadě má Honza svůj podcast My děti ze stanice 2020. Rozhovory z podsvětí uměleckého světa s osobnostmi, které berou dech.

Tereza Popovič

Tereza se ve své profesní kariéře věnuje digitálním technologiím a trendům ve světě inovací. Kromě České republiky žila Tereza v pěti zemích, její zkušenosti a zážitky se promítají do rozhovorů, které vede s hosty ve svém podcastu beautie. V něm buduje komunitu, která vnímá, že svět krásy není pouze povrchní záležitostí.

Tereza je také úzce propojena se světem umění, nejen jako pozorovatel a sběratel, ale také jako tvůrce. Ráda podporuje mladé lokální umělce a podílela se na podpoře české kultury, když působila v Českém centru v New Yorku.

Tereza Popovič

Změna začíná v nás

Změna mindsetu, přístupu, volby, Vše začíná v nás, v jedincích. A vždy je k čemu se vracet, na co myslet. Thinking MU je skvělou inspirací. Brand používá certifikovaná, biologicky rozložitelná barviva a ve více než polovině případů i přírodní bělost bez procesu chemického bělení. Díky ekologické certifikaci je při veškerých výrobních etapách snížena spotřeba vody. Label také přispívá ke spravedlivému obchodu a respektuje zákony přírody. A my se těšíme, s čím dalším přijde.

Thinking MU