Některý věci je potřeba si vyzkoušet…

Zavazadla bez starostí

Vendy Müllerová, 9. 7. 2023
Další článek

Kam si do jakého zavazadla zabalit už určo víte. Co je ale vždycky trochu otrava je plánovat balení podle omezení leteckých společností. V obou našich kamenných prodejnách si můžete vyzkoušet, jestli se vám batoh, kufr nebo jakákoliv taška vejde do přihrádek na příruční zavazadla. A co se teda kam vejde? To vám rádi povíme.

Kufr je cestovní evergreen, který má doma snad každý. Ať už palubní nebo velký, balit se do kufru je radost. Rozměry palubních zavazadel a váhový limit jsou pro každou leteckou společnosti jiné. Herschel Supply Herschel Heritage™ Hardshell Carry On Luggage se vám pohodlně vejde na palubu většiny leteckých společností s výjimkou Emirates, Vueling, Wizz Air a Ryanair, u kterého lze ale za větší palubku připlatit.

Pokud máte věci radši na zádech než na kolečkách, batoh je ideálka kamkoliv, a tudíž i do letadla. Menší batohy je u mnoha leteckých společností možné kombinovat s palubním kufrem a dát pod sedadlo před vámi. Pokud berete větší batoh jako příruční zavazadlo, tak Patagonia Refugio Day Pack 30L nebude problém nikde, kromě Wizz Air a Ryanair, u kterého jde za větší palubní zavazadlo připlatit.

S duffel bags je to trochu tricky, protože tam už bývají rozměry hraniční. Velký duffel bag je ale možné odbavit stejně jako velký kufr, takže ať už na palubu nebo dolů, stále je to cestovatelký top. Například Herschel Supply Heritage Duffle je minimalistický duffel, který si můžete do většiny letadel vzít i na palubu.

Pokud máte rádi volné ruce a kufr nebo tašku rádi odbavíte, nebo pokud se chystáte na rychlotrip s nízkonákladovkou, i na to máme řešení. Na palubu můžete vzít větší ledvinku, sling bag nebo mini batoh, jako je například Fjällräven Kånken, který se dá vzít i na palubu společnosti Wizz Air a jen tak tak i Ryanair.

Pro přehled..

Tak na nic nečekejte a pojďte to ozkoušet. Není totiž nic horšího, než když vás na gatu ve frontě desítek lidí vyhmátnou a moc velký batoh vám vezmou a odbaví. Tak si pojďte vybrat k nám a safe travels!