Komono & Freshlabels

Come as you are

Vendy Müllerová, 19. 6. 2023
Další článek

Cílem kolaborace značky Komono & Freshlabels je podpora mladých kreativních lidí, a to rovnou z několika oborů. Název Come as you are podle oblíbené skladby kapely Nirvana má povzbudit k tomu, abychom byli kýmkoliv, kým toužíme být. A proč právě Komono?

Komono

Značka Komono jejíž cílem je dodávat na trh accesible & luxurious produkty, se od roku 2009 věnuje tvorbě kvalitních, progresivních a zároveň nadčasových slunečních brýlí. Komono doplňky probouzí touhu po mazání hranic mezi klasickým a novým, mezi uměním, designem a módou, mezi pánským a dámským, mezi minimalismem a barvou, mezi doplňky a životním stylem. Značka je jednou z nejrychleji rostoucích v oblasti módních doplňků a úspěch zaznamenává po celém světě.

Anna Baum

Anna je zlatnice z druhé generace zlatníků v rodině Baumových. Inspiraci čerpá z životních radostí a strastí, přírodních motivů a architektury. Originalita a jedinečnost jsou pro Annu vším, a to se odráží i v její tvorbě.

Liz Ovcharenko

Liz je kreativní freelance stylistka a módní konzultantka. Její hlavní inspirací je hudba a nahlédnutí člověka do sebe sama. Poslední dobou se věnuje i designu a tvorbě konceptů pro nejrůznější značky.

Klaudia Poloncová

Klaudia je talentovaná fotografka ze Slovenska působící v Praze. Podílí se na mnoha projektech a spolupracovala například s Benem Cristovaem, její práce často plní stránky magazínů.

Martina Loy

Martina je tvůrčí make-up artistka, která líčí mnoho známých osobností a je součástí mnoha projektů a kampaní. Zároveň v Praze pořádá skvělé make-up master class kurzy.

Daniel / Forgen

Forgen je mladý hudebník, který se zaměřuje na rap a zároveň je i DJ. Je to kreativec duší i tělem, který to umí i za kamerou a natáčí spoty a reportáže pro The MAG.

Kristína / Vezelka

Kristína je ilustrátorka a tatérka, která o fantazii nouzi rozhodně nemá. Dělá originální ilustrace, jejichž motivy mění v tetovačky, printy a dává je i na šperky a oblečení.