Dvě barvy, které vytvoří tak dokonalý pár, že žádné jiné nebudete potřebovat

Dvě barvy stačí

Freshlabels, 2. 2. 2024
Další článek

Jaké barvy jdou tak perfektně k sobě, že mohou být pro váš outfit tou ideální a jedinou volbou? Inspirujte se pěti dokonalými dvojicemi barev doplněnými konkrétními návrhy outfitů. Některé kombinace jistě znáte a nosíte, některé váš šatník prostě dokonale osvěží a rozzáří.

Písková & modrá

Mořské vlny a písek. Tohle kontrastní duo nás baví i po letech a mrknutím oka vás přenese na písečnou pláž do Řecka nebo městských uliček. Béžová & modrá jsou krásně kontrastní a oproti klasické černobílé kombinaci působí sofistikovaně a jemně.

Černá & zelenkavá

Když se vám zrovna nechce do očí bijících kombinací, duo černé a zelenkavé je jasnou volbou. Nebo pokud jste naopak milovník celočerných outfitů, tohle barevné duo vám umožní svůj outfit oživit a dodat něco navíc.

Tmavě šedá & fialková

Tahle dvojice představuje ideální jarní kombo. Jsou to zastřené ženské tóny, které ve vás probudí pocit jara, je to barevná kombinace naprosto ideální na první teplé slunečné dny.
Oblečte se letos do kombinace tmavě šedé a fialkové a buďte prostě žensky chic.

Stříbrná & zelená

Kombinace studených a výrazných tónů je hravá a dodá outfitu svěžest. Zelená je výrazná, ale vzájemně se tak perfektně doplňují, že se této kombinace není třeba vůbec bát.