Co je moje, je i tvoje

Sdílený šatník

Vendy Müllerová, 14. 4. 2023
Další článek

Sdílení šatníku už dávno není jen o půjčení si trika od kamarádky. Je to více a více populární trend, který znamená, že více lidí sdílí své oblečení. Sdílet oblečení můžete nejen s kamarády, ale také s partnerem či partnerkou. Tento způsob oblékání s sebou nese mnoho výhod, jako jsou menší náklady na oblečení, větší rozmanitost ve výběru a nebo i šetrnost k planetě.

Pánské kalhoty mohou být krásný kousek i do dámského šatníku a unisex mikinu si může vzít ve středu jeden, ve čtvrtek druhý. Sdílet oblečení s drahou polovičkou může být skvělý způsob, jak přijít na nové kombinace nebo objevit zcela nový styl.

Sdílení šatníků je i cesta, jak ušetříte nejen svojí peněžence, ale i planetě, protože ve sdíleném šatníků může být spoustu kusů jen jednou. V každé cizí skříni se vždycky najde poklad, který by se hodil k jednomu z vašich outfitů. Proč ho shánět, když si ho můžete půjčit?


Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, null given in /home/forge/discovermag.freshlabels.cz/wp-content/themes/freshlabels/includes/functions/class-bd-theme-functions-freshlabels-products.php on line 61

Nebojte se experimentovat a nakouknout i do skříní svého partnera nebo partnerky. Unisex kousky, které k tomuto druhu oblékání ještě víc navádí, jsou navíc nyní nesmírně in.